träning

PASSCHEMA

Vår målsättning är att leverera gruppträningspass av högsta kvalitet. Våra pass baseras på styrka, kondition och rörlighet. Vår målsättning är alltid att lyssna på våra medlemmar och anpassa utbud samt schema efter önskemål.

detail 3.jpg

LADDA NER

APPEN

Boka pass, få inspiration och ta del av hundratals träningsprogram. Var en del av klubbkänslan,

HÖSTSCHEMA

GÄLLER TILL OCH MED 20 DECEMBER
MÅNDAG

09:30 TeamBeats - Patrick

11:00 Senior - Patrick

17.30 Mobility - Daniel
19.00 Veckans pass Re-run - Daniel
20.00 Teambeats - Daniel

TISDAG

07.00 Teambeats Xpress - Tjerna
09.30 Yoga - Jim

17.00 Abs & Core - Daniel
18.00 Abs & Core - Daniel
19.00 Kick & Box - Daniel

ONSDAG

09.30 Yoga - Chris
11.00 Senior - Daniel
18.00 Teambeats - Patrick
19.00 Mobility - Patrick

TORSDAG

07:00 Teambeats Xpress - Tjerna
18:00 Abs & Core - Patrick
20:00 Yoga - Chris

FREDAG

06.45 Yoga - Annika
08.30 Veckans Pass - Patrick / Daniel
09.30 Veckans Pass - Patrick / Daniel

LÖRDAG

10.00 Yoga - Maria
11.30 Teambeats - Tjerna

SÖNDAG

10.00 Teambeats - Daniel / Patrick
15.00 Teambeats - Daniel / Patrick
16.00 Meditativ Yoga - Jim

VIRTUAL SPINNING

Schemat hittar du här.

TEAMBEATS

Pulsbevakade intervall styrkepass ledda av personliga tränare. Du tränar i mindre grupp i ett högt tempo med din egen puls som riktvärde hela tiden. Våra tränare ser till att du håller rätt tempo utifrån dina egna förutsättningar för att alla skall få ut lika mycket av träningen.

Med en stor skärm som hjälpmedel och funktionella övningar höjer vi pulsen och stämningen ordentligt. Passet går alldeles utmärkt att delta i även utan att logga in eller använda pulsband.

YOGA

Hos oss tränas Yogan i flera olika former beroende på efterfrågan, lärare och klass. Vårt Black Room på nedervåningen rymmer ca 20 deltagare i en lugn fridfull miljö. Vi kommer även flytta ut klasser till vår veranda eller stranden när vädret tillåter.

 

Våra instruktörer har lång erfarenhet och är lyhörda för gruppens förkunskaper och nivå. Ekologiska yogamattor finns självklart att låna.

KICK & BOX

På med handskarna, vänta på gong-gongen och var med på ett tufft intervallpass med helkroppsövningar, rörlighet och grunderna i kickboxning. Vi kommer ta hjälp av sandsäckar, mittsar och egen kroppsvikt.

medium-ARTISImagePillarsSetLandscape4.jp

MOBILITY

Flexibilitet är förmågan att tänja ut en muskel maximalt (tänk stretch) medan mobilitet betyder att få lederna att fungera optimalt och ha styrka i ytterlägena.
Tänk Er att att ni drar armarna så långt bakåt som möjligt bakom ryggen. Det är flexibilitet. Att sedan kunna ha kraft i den positionen är mobilitet. Flexibilitet är en del av ett paraplynamn som kallas mobilitet.

ABS & CORE

Under 45 min tränar vi genom Era magmuskler och
ländryggsmuskler.  Hårt och effektivt.

DSC03291 (2).jpg

VECKANS PASS

Det började som ett pass för grundarna Daniel & Patrick att testa nya träningsformer och olika pass. Med tiden har det vuxit fram till en fysisk utmaning för de medlemmar som verkligen vill testa sina gränser. Varje vecka utmanas ni på ett nytt sätt.

Passen är omåttligt populära och ligger även som grund för vårt Bootcamp.

Veckan Pass Re-run är samma pass som fredagen innan men för de som inte hann dit. Kanske blir det ännu tuffare när vi fått chans att utvärdera över helgen?

VIRTUAL SPINNING

På övervåningen finns våra spinningcyklar. Passen leds på en skärm av några av sveriges bästa instruktörer. Olika pass börjar varje hel timme. Cyklarna är bland de senaste på marknaden och registrerar all data i vår app som t.ex. sträckor och watt.

Äldre par yoga

SENIORTRÄNING

När man blir äldre behöver kroppen lite annorlunda träning. Passen är speciellt framtagna för er målgrupp och baseras på helkroppstyrka, rörlighet och balans. Efter träningen kan ni som vill ta en liten fika i loungen.