top of page
Kettlebell

PERSONLIG TRÄNING

MÅ BÄTTRE. PRESTERA BÄTTRE.

Oavsett vad din målsättning är finns våra tränare tillgängliga för att hjälpa och stötta dig under resans gång.

BLI STARK

Att vara stark är mer än att bara bygga - och ha mycket muskler. Det är också ett mentalt tillstånd vi övar upp tillsammans, tillfälle för tillfälle.

REHABILITERING

Rehabilitering kan vara en intensiv och ofta en psykologisk påfrestning, vare sig det är från en tidigare skada, olycka eller livsstil. Vi har personliga tränare med expertis inom området.

LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Utöver det vi hjälper dig med på plats i gymmet kan vi ta fram en skräddarsydd plan för att optimera din livsstil, så att har rätt förutsättningar att nå uppnå dina mål.

SPORT-SPECIFIK TRÄNING

Oavsett om du vill bli en bättre löpare, tennisspelare eller vässa dina talanger inom någon annan sport tar vi fram ett träningsupplägg som hjälper dig bli bättre inom området.

Priser
780 kr - 15+ sessions
850 kr 1-14 sessions

VÅRA TRÄNARE

Tjerna.jpg
DANIEL T

Med bakgrund som elitidrottare hjälper jag dig att nå dina mål med noggrannhet, kunskap och långsiktighet. Du ser mig även hålla HIIT-pass i Blackroom.

Kontakta mig: daniel.t@slvk.se

Erik-Slvk.jpg
ERIK L

Med ena foten i träningsvärlden och den andra inom sjukgymnastik har jag kunskapen att träna dig säkert & effektivt. 

Kontakta mig: erik@slvk.se

Matt.jpg
MATTHEW G

I grew up in Melbourne & spent most of my time surfing or playing sports. My passion for training and sports has always been a big part of me. I´m happy to be a part of the SLVK trainers team & and I'm lookin forward to help you to achieve your goals.

Contact me: matt@slvk.se

Henrik.jpg
HENRIK K

Som hälsoutvecklare, PT, Gruppträningsinstruktör och Fystränare har jag arbetat med allt från nybörjare till elitidrottare inom flertalet idrotter. De lärdomarna tillsammans en stark passion gör att jag kan hjälpa dig med grunderna i gymmet eller om du satsar på en landslagsplats. Låt oss arbeta ihop för att förbättra dina förutsättningar och resultat.

Kontakta mig: henrik@slvk.se

Rebecca.jpg
REBECCA T

Jag ser träningen och kosten från ett hälsoperspektiv och arbetar mot en stark, välmående och en funktionell vardag. Jag har tre barn och vet hur viktigt det är att vara stark och ha en hållbar kropp för att kunna hantera vardagen.  Är utbildad PT med specialiserad gravid- och mammaträning samt utbildad kostrådgivare.

Kontakta mig: rebecca@slvk.se

Chris.jpg
CHRIS

Christopher är en performance coach med över 15 års erfarenhet av att stödja företagsledare, artister, lag och atleter till förbättrad hälsa och performance. 

Med bakgrund som elitidrottare, PT, massör och yogalärare kan jag hjälpa dig att bli smidigare, starkare och uthålligare.

 

Ser fram emot att ses på klubben!

Kontakta mig: chris@slvk.se

Andreas.jpg
ANDREAS

Rörelse har alltid varit en stor del av mitt liv och kommer alltid att vara det. Min bakgrund inom boxning och bollsporter har lett mig till att uppskatta kroppen som en helhet. Styrka och rörlighet går hand i hand med en stark och funktionell kropp. Låt mig hjälpa dig på din resa att bli ditt bästa jag.

Kontakta mig: andreas@slvk.se

image_50428929.JPG
HELENA

Med 13 år inom yrket och tusentals timmars erfarenhet så finns jag på klubben för att sprida kunskap & energi.

Kontakta mig: helena@slvk.se

bottom of page