Kettlebell

PERSONLIG TRÄNING

MÅ BÄTTRE. PRESTERA BÄTTRE.

Oavsett vad din målsättning är finns våra tränare tillgängliga för att hjälpa och stötta dig under resans gång.

BLI STARK

Att vara stark är mer än att bara bygga - och ha mycket muskler. Det är också ett mentalt tillstånd vi övar upp tillsammans, tillfälle för tillfälle.

REHABILITERING

Rehabilitering kan vara en intensiv och ofta en psykologisk påfrestning, vare sig det är från en tidigare skada, olycka eller livsstil. Vi har personliga tränare med expertis inom området.

LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Utöver det vi hjälper dig med på plats i gymmet kan vi ta fram en skräddarsydd plan för att optimera din livsstil, så att har rätt förutsättningar att nå uppnå dina mål.

SPORT-SPECIFIK TRÄNING

Oavsett om du vill bli en bättre löpare, tennisspelare eller vässa dina talanger inom någon annan sport tar vi fram ett träningsupplägg som hjälper dig bli bättre inom området.

VÅRA TRÄNARE

Tjerna.jpg
DANIEL T

Med bakgrund som elitidrottare hjälper jag dig att nå dina mål med noggrannhet, kunskap och långsiktighet. Du ser mig även hålla HIIT-pass i Blackroom.

Kontakta mig: daniel.t@slvk.se

Erik-Slvk.jpg
ERIK L

Med ena foten i träningsvärlden och den andra inom sjukgymnastik har jag kunskapen att träna dig säkert & effektivt. 

Kontakta mig: erik@slvk.se

DSC03970.jpg
MATTIAS E

Simtränare, fystränare och PT. Mitt liv har kretsat kring träning & hälsa, och jag mår som bäst när jag får hjälpa människor med sin träning.

Kontakta mig: mattias@slvk.se

Matt.jpg
MATTHEW G

I grew up in Melbourne & spent most of my time surfing or playing sports. My passion for training and sports has always been a big part of me. I´m happy to be a part of the SLVK trainers team & and I'm lookin forward to help you to achieve your goals.

Contact me: matt@slvk.se

IMG_2958.jpeg
HENRIK K

Som hälsoutvecklare, PT, Gruppträningsinstruktör och Fystränare har jag arbetat med allt från nybörjare till elitidrottare inom flertalet idrotter. De lärdomarna tillsammans en stark passion gör att jag kan hjälpa dig med grunderna i gymmet eller om du satsar på en landslagsplats. Låt oss arbeta ihop för att förbättra dina förutsättningar och resultat.

Kontakta mig: henrik@slvk.se